alle kategorier

Du er her: Forside>Om os>Hvorfor vælge os

Hvorfor vælge os

Future composites har et komplet sæt af modent kulfiberstof, kulfiberprodukter og PMI produktionsfaciliteter og teknologi, strengt i overensstemmelse med systemkravene til personale, udstyr, råmaterialer, teknologi, miljø, test og andre processer, fuld elementkontrol, produktkvaliteten er stabil og pålidelig. Future har brugt råmaterialekilder, udstyrsopgraderinger, procesforbedringer, ledelsessystemer og applikationsskalaer til at reducere driftsomkostninger og -risici og forbedre produktets omkostningseffektivitet og kundeværdi. Alle disse kompositter fremstillet af Future er blevet meget brugt i avanceret udstyr såsom helikoptere, ubemandede luftfartøjer, radomer og civile felter såsom motorvejstog, bilfremstilling, sportsudstyr, medicinsk udstyr og elektronisk o.

       Fremtiden har ikke kun F&U-, produktions- og inspektionsevnerne for kompositmaterialer, men også den højpræcisions CNC-bearbejdningsskæring og finslibning. Baseret på forståelsen af ​​karakteristika, evalueringsmetoder og anvendelsesmetoder for kulfiberprodukter og kulstofstoffer og PMI-skummaterialer, kan Future levere præ-salg, in-sales og eftersalgsservice på grundlag af forståelse af kundernes behov for at hjælpe brugerne forkorte udviklingscyklussen og reducere anvendelsesrisici.


Hotte kategorier

Læg en besked
Chat online

Hej, efterlad venligst dit navn og din e-mail her før chat online, så vi ikke går glip af din besked og kontakter dig uden problemer.