alle kategorier

Du er her: Forside>Nyheder

Medier

Fortolkning af støbeprocessen af ​​rektangulært kulfiberrør

Visninger:138 Forfatter: Linda Publiceringstid: 2022-07-04 Oprindelse:

         Kulfiber rektangulært rør er et af de mere almindelige kulfiberrør. Det har fordelene ved ekstrem høj styrke og holdbarhed og er blevet det første valg for mange produktmontering. Future har produceret kulfiberrektangler med forskellige specifikationer. Denne artikel vil forklare kompressionsstøbningsprocessen for rektangulære kulfiberrør.

         Støbningen af ​​et rektangulært kulfiberrør kan bedre sikre størrelsesspecifikationen og produktydelsen af ​​det rektangulære rør.

Kompressionsdannende proces af rektangulært kulfiberrør

Processtrømmen af ​​kompressionsstøbning er som følger:

1). Lav tilsvarende forme i henhold til produktkrav. I henhold til ydeevnekravene for det rektangulære kulfiberrør og støbetemperaturen er formstørrelsen præcist designet. Formen anvender normalt metoden til han- og hunform og indre kerneform for at sikre, at den indre størrelse af det rektangulære kulfiberrør er normal, så det ikke deformeres under højtryks- og højtemperaturstøbeprocessen.

2). Efter at formen er lavet, er det nødvendigt at skære prepreg. Design forskellige lag i henhold til størrelsen, skær kulfiber-prepreg, og læg lagene inde i formen. Efter at den lagdelte form er færdig, komprimeres den og sendes derefter til en varmpresse. Efter tids kemisk reaktion er produktionen af ​​kulfiber rektangulært rør afsluttet.

3). Det ru embryo færdiggøres, og derefter fjernes det. Efter at afformningen er afsluttet, udføres CNC-bearbejdning for at opnå et rektangulært kulfiberrør i fuld størrelse, som samles efter behov, og der kræves også boring, hvilket afslutter produktionen af ​​det rektangulære kulfiberrør.

Kompressionsstøbningsproceskarakteristika for rektangulært kulfiberrør

1) Hele processen med at danne det rektangulære rør kræver arbejdskraft, så prisen på det rektangulære kulfiberrør er meget dyrere end andre rør.

2) Opbygningen af ​​det rektangulære rør er mere fleksibel, hvilket gør ydeevnen af ​​det rektangulære kulfiberrør bedre og størrelsen mere nøjagtig, så det rektangulære rør bruges mest i nogle avancerede industrier og områder.


Hotte kategorier

Læg en besked
Chat online

Hej, efterlad venligst dit navn og din e-mail her før chat online, så vi ikke går glip af din besked og kontakter dig uden problemer.