alle kategorier

Du er her: Forside>Nyheder

Medier

Om mastefremstilling

Visninger:169 Forfatter: Publiceringstid: 2022-04-26 Oprindelse:

       Master til windsurfing er generelt opdelt i 3 kvaliteter: FLX100, FLX70 og FLX40. Alle master er lavet med en viklingsproces for at sikre præcis kontrol af garnets forspænding og harpiksindtrængning af garnet (undgå viklingsfejl forårsaget af luftbobler, der kan genereres af fremstillingsprocessen). Alle master har præcist styret camber og flexkurver, der passer til alle sejlmærker på markedet.

mast

         Master i førsteklasses kvalitet har et højt indhold af kulfiber for at reducere mastevægten og markant forbedre responshastigheden og den generelle ydeevne.

        Alle master vikles præcist af et enkelt garn af en automatisk viklemaskine gennem et computerforudindstillet program. Hver masttype svarer til et separat garnlægningsprogram, som præcist vikler kulfiberen i forskellige vinkler, mens garnspændingen og andre tilsvarende parametre interagerer for at opnå den ønskede produktbøjningskurve. Kun den præcise vinkelviklingsløsning med forspænding leveret af viklingsprocessen kan løse det enorme torsionsproblem, som masten udsættes for under bevægelsen.

Råd om køb af mast

         Vælg en RDM mast for en blødere, mere holdbar og behagelig følelse. Vælg en SDM mast for en mere lydhør, stabil og præcis fornemmelse. Til konkurrencesejl anbefaler vi SDM masten

22

1) Den øverste buede mast på Flex Top har den fordel, at det er nemt at få sejlene til at svæve på toppen af ​​sejlet, og vinden aflæses ved glidning, hvilket er velegnet til high-end spillere og surfeentusiaster.

2) Konstant kurve

       Dette er en mid-bøj mast som de fleste master på markedet. mere velegnet til de flestes behov. Mere velegnet til almindelige spillere og begyndere at bruge.

33

3) Head Top

        Dette tilfælde er den nederste buede mast. Denne type mast spilles mindre med fortovsspillere.

44

Lav et mastevaremærke

        Klistermærkerne er sammensat af importerede epoxy-klistermærker og specialtilpasset blæk. Når klistermærket er lavet, fastgøres det til det indvendige lag af harpiksen, og efter hærdning er det integreret med produktet, og det har stærk vejrbestandighed uden at falde.

Lasergraveringsmaskine

       Kan gravere kundens logo, mastmodelfabrikskode og andre kundekrævede mønstre

Mastfabrikstest

       Til flere dele af masten, der er relativt nemme at bryde, har vi designet en speciel maskine til test. Og opnået den tilsvarende kvalitetscertificering

55

Hotte kategorier

Læg en besked
Chat online

Hej, efterlad venligst dit navn og din e-mail her før chat online, så vi ikke går glip af din besked og kontakter dig uden problemer.