alle kategorier

Du er her: Forside>Nyheder

Medier

Om kulfiber monofilament viklingsproces

Visninger:177 Forfatter: Publiceringstid: 2022-04-22 Oprindelse:

          Overlegenheden af ​​viklingsprocessen i forhold til andre processer i behandlingen af ​​rørfittings ligger i forudsætningen om at opretholde fiberkontinuitet.

Sørg for tilstrækkelig forspænding, så harpiksen bedre kan infiltrere den (undgå defekter forårsaget af luftbobler, der kan dannes mellem lagene).

       Gennem dybdegående undersøgelse af kompositmateriale layup, omhyggeligt design af viklingsprogram, nøjagtig kontrol af viklingsvinkel, udvælgelse af passende kulfibre og den præcise kontrol af en række proceselementer såsom komplet opfølgende produkttestning,Rørfittings lavet ved viklingsprocessen, især specialformede rørfittings, har flere og flere tendenser til at erstatte metalrør i mange lejligheder.

1

        Rør med et højt indhold af kulfiber giver lavere vægt og højere samlet ydeevne. Efter at have kombineret med andre processer/udstyr, kan vores fremtidige viklingsproces endda lave albuer, I-bjælker osv., som har brede perspektiver på det industrielle område.

1. Våd vikling

         Denne metode går hovedsageligt ud på først at infiltrere kulfiberslæbet grundigt i harpiksen og derefter kontinuerligt vikle det på kulfiberrørets stålkerneform ved at kontrollere spændingen. Denne metode er den almindelige måde at fremstille kulfiberrør på. De vigtigste fordele er: processen er økonomisk, hvilket effektivt kan reducere produktionsomkostningerne; produktets indre tætningseffekt er god, og den indvendige luft presses ud, reducerer produktporøsiteten kraftigt; kulfiberfiberlayoutet er afbalanceret og fladt;Med harpikssmøring kan kulfiberslitaget reduceres under produktionsprocessen, og produktionshastigheden er hurtig. Ulemperne er: der er et vist spild af harpiksråmaterialer; det er svært at kontrollere produktets kvalitet og nøjagtighed; vaskbarheden af ​​matrixen er lav.

2. Tørvikling

        Det vigtigste råmateriale til fremstilling af kulfiberrør ved tør vikling er prepreg-garn af kulfiber, og råmaterialerne opvarmes på viklemaskinen. Efter at være blevet blødt og klæbrigt, vikles det på dornen. Produktionen af ​​prepreg muliggør præcis kontrol af formuleringen,

Derfor er kvaliteten og stabiliteten af ​​de producerede produkter nemmere at kontrollere. Denne produktionsmetode er mere effektiv. Og produktionsmiljøet er rent og hygiejnisk, produktkvaliteten er relativt højere, men prisen er bedre, og forskydningen mellem fiberlagene er lav.

Hvordan er garnet lagt?

        Alle kulfiberrør er viklet præcist med et enkelt garn af en automatisk viklemaskine gennem et forudindstillet computerprogram. Hver type rør svarer til et separat garnlægningsprogram, som præcist vikler kulfiberen i forskellige vinkler.Samtidigt , garnspændingen og andre tilsvarende parametre interagerer for at opnå den krævede bøjningskurve for produktet.Kun den præcise vinkelviklingsløsning af garnet med forspænding leveret af viklingsprocessen kan perfekt løse røretDet største drejningsmomentproblem i applikationen.


Hotte kategorier

Læg en besked
Chat online

Hej, efterlad venligst dit navn og din e-mail her før chat online, så vi ikke går glip af din besked og kontakter dig uden problemer.