alle kategorier

Du er her: Forside>Kontakt os>Kom med os

Kom med os

Arbejd med Future!

        Tak, fordi du kiggede forbi for at lære om gæstfrihedsjob hos Future Composites Co., Ltd.

 slutte sig til os

       I fremtiden arbejder vi sammen om at lave forandringen. Vi inviterer dig til at opdage vores verden, planlægge din fremtidige karriererejse, møde vores fantastiske partnere og søge job. Betragt Future som din karrieredestination, og begynd din rejse med at komme på en stejl læringskurve, fordi vi tager din personlige vækst og karriere seriøst.

        Støttet af et team, der inspirerer dig til at gøre dit bedste arbejde, vil du møde udfordringer for at overkomme dig selv. Vi har styrken og ressourcerne til at være en agil og vital partner for vores kunder nu og i fremtiden.

 

         Future giver lige beskæftigelsesmuligheder til alle ansatte og ansøgere uanset alder, race, hudfarve, national oprindelse, seksuel orientering, køn, kønsidentitet, handicap, religion eller enhver anden lovbeskyttet faktor. Ansættelse, forfremmelse, kompensation og andre beskæftigelsesrelaterede beslutninger er kun baseret på jobrelaterede faktorer.

 

Slut dig til os og fremme din karriere på nogle af verdens mest dynamiske markeder! E-mail dit CV til os på:  sales08@cnfuturecomposites.com


Hotte kategorier

Læg en besked
Chat online

Hej, efterlad venligst dit navn og din e-mail her før chat online, så vi ikke går glip af din besked og kontakter dig uden problemer.