alle kategorier

Du er her: Forside>Kontakt os>Vær vores agent

Bliv agent for Future Compoistes Co., Ltd?

Vi er konstant på udkig efter at finde nye agenter. Dette giver fremragende forretningsmuligheder for folk, der ønsker at udvide deres forretning inden for kulfiberkompositter, PMI-skum eller specialdesignede dele, som ønsker at finde en pålidelig kilde. Vi tilbyder et meget attraktivt overskudsdelingsprogram sammen med fremragende marketingværktøjer til vores agenter. Vi byder velkommen til agenter over hele verden. 

       Vi giver vores agenter den bedste pris og tilbyder tenologisk support. Derudover fastsætter vores agenter selv priserne for vores tjenester, afhængigt af de lokale priser i de regioner, de opererer i, hvis vi møder deres lokale kunder, vil vi introducere dem. 

       For at blive vores agent skal du give oplysninger om din virksomhed og nogle markedsundersøgelser. Som bruges til at bekræfte alvoren af ​​vores langsigtede partnerskab. Desuden vil vi tilbyde særlig support, såsom hurtigere leveringstid, hurtig forberedelse af prøveordre og rabatincitamenter i slutningen af ​​et år.  

 

Vi vil altid være glade for at byde dig velkommen hos os.

være DIDO-agent

Hotte kategorier

Læg en besked
Chat online

Hej, efterlad venligst dit navn og din e-mail her før chat online, så vi ikke går glip af din besked og kontakter dig uden problemer.